Cunoşti bancul cu cuiul? Nu? Atunci ţi-l spunem noi pe scurt, pentru că vei vedea, are legătură cu subiectul pe care ţi-l propunem azi. Un moldovean, un oltean şi un ardelean sunt invitaţi la o conferinţă, dar cu un clenci: pe scaunul fiecăruia e aşezat un cui, pentru a se vedea cum reacţionează:
– Moldoveanul zice: „Ce-mi trebuie mie!” (dar cu accent), apoi aruncă deoparte cuiul.
– Olteanul se gândeşte: „Mă, ia să-l pun eu bine, poate o fi bun la ceva!”
– Ardeleanul oftează: „No, dacă trebuie, trebuie…” şi se aşează cu fundul în cui.
Să tratăm subiectul moldoveneşte, olteneşte şi ardeleneşte: îţi vom spune câteva avantaje ale serviciilor medicale la domiciliu prin Beesers. Îţi recomandăm să descarci aplicaţia imediat: garantat va fi bună la ceva!
1. Predictibilitate
După multe negocieri, îţi iei o zi liberă de la serviciu ca să-ţi vezi de starea de sănătate. Ajungi la un centru medical, unde afli că:
- Programarea ta nu a fost înregistrată. Ne cerem scuze, deşi tot credem că tu ai greşit.
- Medicul e absent şi nu are cine să-l înlocuiască. Nu te enerva, că nu e vina noastră.
- S-au făcut mai multe programări decât încap de fapt. Te deranjează să vii în altă zi?
Da, te deranjează. Pentru că e timpul tău, e sănătatea ta, sunt banii tăi. Pentru că ţi-ai irosit o zi plus un favor din partea şefului care ţi-a dat liber, ha!). Dar mai ales faptul că e aşteptat să ţi se pară normal, să accepţi şi să pleci resemnat, te deranjează. Beesers îţi oferă predictibilitate când vine vorba de serviciile medicale: fără scuze, fără timp pierdut.
2. Trasabilitatea dată de tehnologie
Să recunoaştem: nu putem numi vreun serviciu de bază care să nu fie generator de hârtii. Paradoxal, dorinţa de a reduce cantitatea de hârtii rezultă doar… în şi mai multe hârtii! Apoi nu ai decât să-ţi baţi capul, încercând să-ţi aduci aminte unde ţi-ai pus facturile de la medic. Chiar dacă ai vreo idee, mai bine să începi căutarea direct cu o aspirină, pentru că frunzărirea teancurilor de hârtii, stocate în ordine aleatorie, o să-ţi pună răbdarea la încercare!
E mai simplu – şi mai economic pentru neuroni – să descarci aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play. Oricând ai nevoie de un reminder, din aplicaţie vei putea afla numele specialistului cu care ai colaborat, tipul serviciilor medicale la domiciliu solicitate şi plăţile efectuate pentru a le achita.
3. Preţul echilibrat
Ai crede că serviciile medicale la domiciliu te costă mai mult decât cele obişnuite, dar situaţia e ceva mai nuanţată. Nu vom spune că serviciile sunt ieftine; nici nu ar fi posibil, având în vedere calitatea lor. Pe de altă parte există câţiva factori care echilibrează preţul:
- Cheltuielile cu combustibilul, care nu sunt chiar aşa de mici atunci când la o oră de vârf înaintezi câte-un metru pe minut.
- Cheltuielile cu parcarea: poate că marile spitale au parcare proprie, dar de cele mai multe ori eşti pe cont propriu în acest sens.
- Cheltuielile cu taxiul: cu cât e mai departe centrul medical, cu atât vei plăti mai mult; la fel şi când străzile sunt aglomerate. Să spunem drept: într-un oraş mare, când nu sunt străzile aglomerate?
- Transportul persoanelor imobilizate: ei bine, aici dacă apelezi la un serviciu profesionist, vei plăti pentru transport la fel de mult precum pentru serviciul medical în sine.
Dacă aduni laolaltă toţi aceşti factori, vei ajunge la concluzia că serviciile medicale la domiciliu nu te vor costa mai mult decât vizita într-un centru medical convenţional.
4. Îi poţi alege pe cei mai buni
De câte ori ai auzit pe cineva cerând părerea colegilor sau a prietenilor în privinţa unui medic? Îţi spunem noi: dacă lucrezi într-un birou mai aglomerat, atunci probabil de 3 ori pe zi! Când vine vorba de servicii medicale, ne place să alegem pe baza unor recomandări: un lucru pe care noi, cei de la Beesers, l-am luat în considerare. În aplicaţie a fost implementat un sistem de rating.De fapt, după ce ai solicitat un serviciu, trebuie să-i dai o notă medicului sau asistentului cu care ai colaborat înainte de a putea plasa o nouă programare. Astfel tu vei putea decide care specialist ţi se pare cel mai bun, pe baza recomandărilor tuturor celor care au optat pentru serviciile unui specialist.
+1. Beesers e avantajos pentru angajatori
Nu prea avem date din România în acest sens, dar în Statele Unite, abia o treime din cei care necesitau servicii medicale aveau o clinică în apropiere (acest lucru însemnând mai puţin de 10 minute de mers cu maşina). În ansamblu s-a constatat că pacienţii pierd 45 de minute pe drum la fiecare programare. Acest lucru înseamnă că dacă 10 angajaţi ai tăi merg la medic, 7 ore de timp s-au irosit, timp care s-ar fi putut folosi în mod productiv. E mai eficient şi mai puţin stresant să comanzi prin Beesers serviciile, analizele, consultaţiile de care ar avea nevoie mai mulţi angajaţi ai firmei tale.
Revenind la ardeleanul nostru din banc, atitudinea lui s-ar putea aplica până la urmă cel mai bine când vine vorba de necesitatea îngrijirilor medicale. Dacă trebuie, trebuie; dar alege eficienţa, timpul câştigat, minimizarea discomfortului. Alege serviciile medicale la domiciliu prin Beesers.