Pachetul de recuperare post AVC la domiciliu

Recuperare post AVC la domiciliu

După un accident vascular cerebral, intervenţia rapidă e cheia. Fiecare minut contează pentru acel centru de comandă plin de sârme biologice misterioase care e creierul, iar tratamentul va fi cel mai eficient dacă diagnosticarea s-a produs în 3 ore de la AVC. Americanii au inventat un exerciţiu de memorare a simptomelor, ca să-ţi dai seama cât mai repede ce se întâmplă şi să suni la 112. Cuvântul cheie e fast:

 

  • F de la Face: faţa asimetrică, cu gura căzută într-o parte;
  • A de la Arms: dificultăţi în a ridica braţele la acelaşi nivel;
  • S de la Speech: greutate în pronunţarea cuvintelor;
  • T de la Time: adică nu sta să te consulţi cu mătuşile, bunicile, vecina de la 4; dacă observi semnele la cineva, sună imediat la urgenţă.

Din păcate se întâmplă des ca un accident vascular cerebral să producă daune: unele sunt permanente, altele se ameliorează în timp, în orice caz pacientul va necesita tratament medical în următoarele luni. Dacă un membru al familiei tale a suferit un accident vascular cerebral, îl poţi ajuta cu un pachet de recuperare post AVC la domiciliu. Îl poţi solicita în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate, pentru următoarele tipuri de servicii:

Recoltarea analizelor de sânge la domiciliu

Pentru că orice tratament începe – şi continuă – cu evaluarea corectă a stării de sănătate, pachetul de recuperare post AVC la domiciliu are la bază analizele de sânge. Analizele regulate vor asigura ca tratamentul primit la ieşirea din spital să ţină pasul cu felul în care a evoluat condiţia fizică a pacientului.

Kinetoterapie la domiciliu

Scopul kinetoterapiei la domiciliu este de a te ajuta să-ţi recuperezi mobilitatea, prin îmbunătăţirea funcţiilor neuromusculare şi articulare. Dacă ai suferit un accident vascular cerebral, într-o şedinţă de kinetoterapie la domiciliu vei face gimnastică medicală chiar la tine acasă, cu exerciţii adaptate stării tale de sănătate.

Masaj terapeutic la domiciliu

Dincolo de discomfortul fizic cauzat de efectele unui AVC, reducerea mobilităţii înseamnă stres şi anxietate. Atât simptomele fizice cât şi cele psihice pot fi reduse prin masaj terapeutic la domiciliu.

Injecţii la domiciliu

Ne-au rămas la fel de neplăcute ca în copilărie, dar sunt inevitabile în recuperare. Pachetul de recuperare post AVC poate fi folosit pentru toate tipurile de injecţii, un avantaj în cazul în care medicul ţi-a recomandat acest mod de administrare după un AVC.

Perfuzii la domiciliu

Mulţi pacienţi se confruntă cu dificultăţi în continuarea tratamentului administrat prin perfuzie atunci când ies din spital. În platforma Beesers sunt înscrişi doar medici şi asistenţi profesionişti: oameni care lucrează în clinici şi spitale, astfel încât tratamentul tău prin perfuzie la domiciliu să poată continua nestingherit.

Montarea sau schimbarea de sonde la domiciliu

Montarea unei sonde e necesară în situaţia în care pacientul are dificultăţi de mobilitate, coroborate cu probleme în a urina, după un AVC. Procedura, disponibilă atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, presupune introducerea sondei prin uretră şi până în vezica urinară. Sonda poate fi permanentă, care necesită o schimbare periodică, ori intermitentă, îndepărtată după fiecare utilizare. Atunci când soliciţi prin Beesers montarea sondelor la domiciliu, un specialist va decide care este tipul şi mărimea sondei de care ai nevoie şi, în cazul unei sonde permanente, te va ajuta cu recomandări privind îngrijirea regulată a acesteia.

Tratamentul escarelor la domiciliu

Escarele sunt un tip de leziune care se dezvoltă pe pielea care acoperă zonele osoase ale corpului. Sunt cauzate de presiune sau de fricţiune, factori care fac ca pielea să nu mai primească elementele nutritive şi de hidratare de care are nevoie. Persoanele imobilizate la pat sunt cel mai expuse riscului de a face escare, uneori aceste leziuni necesitând tratament medical pentru a se vindeca. Ca orice alte leziuni, escarele nu doar că pot fi dureroase, dar netratate corespunzător se pot infecta. Dacă ai în îngrijire o persoană imobilizată după un AVC, care prezintă riscul de a dezvolta escare, achiziţionează un pachet de recuperare la domiciliu pentru a începe cât mai repede tratamentul.

De ce să comand un pachet de recuperare post AVC la domiciliu?

Achiziţionarea unui pachet de recuperare post AVC la domiciliu nu este obligatorie. Este mai degrabă un ajutor şi o reducere de costuri pentru tine, pentru că un AVC este exact situaţia în care ai nevoie de servicii integrate.

Noi nu-ţi vom umple sertarele cu cupoane, facturi şi alte bucăţele de hârtie. Prin Beesers, întreaga experienţă privind pachetele de recuperare post AVC la domiciliu este digitală, de la achiziţionare, programarea consultaţiei şi până la plată.

Cum să comand un pachet de recuperare post AVC la domiciliu prin Beesers?

Alege de pe site-ul nostru pachetul de recuperare post AVC. După ce îl vei achita, vei primi prin e-mail un cod, pe care îl vei putea folosi de fiecare dată când soliciţi un serviciu care se încadrează în pachetul ales. De asemenea, mailul de confirmare va cuprinde perioada de valabilitate a pachetului tău.

Întrebări frecvente privind pachetele de recuperare post AVC la domiciliu

Î: Dacă am achiziţionat un pachet care conţine mai multe proceduri de acelaşi tip, este necesar să le consum la acelaşi medic?
R: Pentru fiecare pachet este stabilit numărul şi tipul serviciilor pe care le cuprinde. Tu vei putea alege medicul la care le vei solicita.

Î: Am un pachet de care nu mai am nevoie. Cum pot să solicit un refund?
R: Momentan opţiunea de refund nu este disponibilă, exceptând motivele justificate.

Dacă ai orice alte întrebări vizavi de pachetele de recuperare post AVC la domiciliu, nu ezita să ne contactezi.

Articol scris de Sorin Tata
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

[Supereroii Beesers]: Ana Uzunov, Medic specialist Obstetrică-Ginecologie – „Când apare durerea, e deja prea târziu”
[Supereroii Beesers]: Ana Uzunov, Medic specialist Obstetrică-Ginecologie – „Când apare durerea, e deja prea târziu”
De la 8 ani ştia că vrea să facă medicina și a ales ginecologia pentru că e o specialitate vastă, unde poate fi de ajutor. Ana Veronica Uzunov, medic specialist în obstetrică-ginecologie, ne-a împărtă...

[Supereroii Beesers]: Geanina Popa, Asistent medical principal – „Escarele nu trebuie să fie îngrijite după ureche”
[Supereroii Beesers]: Geanina Popa, Asistent medical principal – „Escarele nu trebuie să fie îngrijite după ureche”
Are peste 11 ani de experienţă în domeniul medical, de la îngrijirea plăgilor şi până la pediatrie. Cel mai mult i-a plăcut chirurgia şi nu se teme de tratamentul rănilor serioase. Despre prevenirea ş...

[Supereroii Beesers]: Vadim Bîrca, Medic specialist Ortopedie și traumatologie – „Neglijarea problemelor cronice este o problemă majoră a românilor”
[Supereroii Beesers]: Vadim Bîrca, Medic specialist Ortopedie și traumatologie – „Neglijarea problemelor cronice este o problemă majoră a românilor”
A fost rezident în Franţa, unde a adunat o vastă experienţă în traumatologie. S-a întors în ţară pentru că şi-a dorit să profeseze într-un loc care e mai aproape de sufletul lui. Cu Vadim Bîrca, medic...